BIODERMA pjesë e Panairit më të madh të Shëndetësisë të zvhilluar në data 31 Tetor, 1-2 Nëntor!

Kujdesi shëndetësor është parësor. Në këtë kuadër, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë dhe Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale …

BIODERMA pjesë e Panairit më të madh të Shëndetësisë të zvhilluar në data 31 Tetor, 1-2 Nëntor! Me shumë »