Ankesa/Sugjerime

Menaxhimi i Ankesave në Pharma One Albania
Pharma One përpiqet të ofrojë zgjidhje kompetente dhe shërbime të shkëlqyera për klientët e saj. Kënaqësia e klientëve tanë është prioriteti ynë më i lartë. Reagimi nga klientët tanë na ndihmon të kuptojmë më mirë nevojat e tyre dhe në këtë mënyrë të përmirësojmë shërbimet dhe produktet tona.
Ju lutemi të na kontaktoni nëse ne nuk i kemi përmbushur pritshmëritë tuaja ose nëse keni arsye për t’u ankuar. Ju lutemi, sigurohuni që të jepni informacionin e mëposhtëm në mënyrë që të mund ta zgjidhim çështjen tuaj në mënyrë efikase dhe të shpejtë:

Shënoni emrin, numrin e kontaktit dhe adresën tuaj të plotë; 
Përshkruani çështjen tuaj në detaje;
Ju do të merrni një konfirmim nga ne për marrjen në dorëzim të ankesës tuaj dhe përgjigjen tonë sa më shpejt të jetë e mundur.
Fushat e shënuara me * janë të detyrueshme për tu plotësuar
    Scroll to Top