Image

Rreth Nesh

Pharma One e themeluar në 1998, është një kompani distribucioni i produkteve farmaceutike, OTC, NHP dhe pajisjeve mjekësore. Pharma One ofron per konsumatorët një shërbim të shkëlqyer në cdo kohë kudo që ata janë me një gamë të gjërë produktesh dhe me cilësi të lartë. Pharma One sot është distributori më i suksesshëm i produkteve farmaceutike në Shqipëri, kjo e arritur përmes ndërtimit të një rrjeti modern shpërndarës të aftë për të realizuar shitje me volume te larta dhe me shpejtesi.

21

VITE EKSPERIENCË

Modular Structure
VIZIONI

Vizioni ynë është që të udhëheqim një mjedis farmaceutik që ndryshon vazhdimisht, duke siguruar produkte me cilësi të lartë, inovative, të sigurta dhe efektive.

Modern Workflow
VLERAT

●Puna në grup ●Tipari dominues ●Të mësuartit ●Përsosmëria ●Risia ●Përgjegjësia

Modern Workflow
PERGJEGJESIA

Ne ndjehemi të detyruar të shpërblejmë besimin tuaj ndaj nesh, jo vetëm duke ofruar produkte të sigurta dhe inovative me cilësi të lartë dhe ekspertizë, por edhe përmes iniciativave dinamike që burojnë nga një ndjenjë e thellë e përgjegjësisë për njerëzit tanë dhe gjeneratën e ardhshme.

Modern Workflow
PRODUKTET

Pharma One ofron produkte farmaceutike të teknologjive inovative për shpërndarjen e barnave me cilësi më të lartë, duke premtuar efektshmëri dhe siguri.