Stafi ynë është vlera jonë më e mirë !

Le të njohim më mirë Stafin e Pharma One

LIDERSHIP

Pharma One është ndër distributorët më të rëndësishëm në tregun shqiptar dhe jo vetëm. Kjo ka ardhuar gradualisht si pasojë e punës, përkushtimit dhe integritetit në mënyrën e të bërit biznes. Në Pharma One veprimtaria e punës bazohet në vlerat bazë etike si integriteti, standartet e larta etike, inovacioni, puna në grup. Bashkëpunimi i të bërit biznes është sukses i ndërtuar me punë dhe profesionalizëm.
Scroll to Top