Image

Evente & Lajme

Pharma One Albania është e pranishte në eventet kryesore botërore.

BIODERMA pjesë e Panairit më të madh të Shëndetësisë të zvhilluar në data 31 Tetor, 1-2 Nëntor!

Postuar ne 11 Dhjetor, 2019 | Te reja

Kujdesi shëndetësor është parësor.   Në këtë kuadër, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë dhe Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale kanë organizuar Panairin më të madh të Shëndetësisë, për të dëshmuar së bashku se mënyrat për të jetuar një jetë sa më të shëndetshme mbështeten mbi një kulturë sa më të mirë shëndetësore.   Eventi ka përfshirë […]

Në maj të vitit 2019, Pharma One sh.p.k përfundoi blerjen e shumicës së aksioneve të ASGETO shpk (85%).

Postuar ne 14 Tetor, 2019 | Evente

    Në maj të vitit 2019, Pharma One sh.p.k përfundoi blerjen e shumicës së aksioneve të ASGETO shpk (85%). ASGETO LTD është një kompani shpërndarëse farmaceutike me qendër në Prishtinë, Kosove, e themeluar që nga viti 1990 që mbulon tërë territorin e Kosovës duke ofruar një cikël të plotë shërbimesh; Import, marketing, shpërndarje, autorizim […]

Në datat 17-19 Maj u organizua një event tek Pallati I Koncerteve, BeautyFair 2019 Albania.

Postuar ne 23 Shtator, 2019 | Evente

Në datat 17-19 Maj u organizua një event tek Pallati I Koncerteve, BeautyFair 2019 Albania. Ky event vjen për herë të parë në Shqipëri, si risi e panaireve botërore të bukurisë. Bioderma ishte pjesëmarrëse në të, për të qënë sa më afër publikut me rangun e produkteve tona.

Ne daten 6 Maj u zhvillua KONFERENCA E IX-të KOMBËTARE E DERMATO-VENEROLOGJISË

Postuar ne 23 Shtator, 2019 | Evente

Ne daten 6 Maj u zhvillua KONFERENCA E IX-të KOMBËTARE E DERMATO-VENEROLOGJISË me temën SFIDA NË PSORIASIS pranë ambjenteve të Taiëan, Tiranë. Konferenca organizohej nga shefja e Dermatologjisë Znj. Ermira  Vasili me pjesëmarrje të gjithë mjekëve dermatologë në mbështetje të luftës kundër Psoriasis. Bioderma ishte pjesëmarrëse në të, për të qënë sa më afër publikut […]

Në datën 7 Qershor u zhvillua KONFERENCA E 2-të E MJEKËVE TË PËRGJITHSHËM TË SHQIPËRISË

Postuar ne 23 Shtator, 2019 | Evente

Në datën 7 Qershor u zhvillua KONFERENCA E 2-të E MJEKËVE TË PËRGJITHSHËM TË SHQIPËRISË. Konferenca organizohej nga drejtuesi I shoqatës së mjekëve të përgjithshëm Z.Vladimir Shyqyriu. Pharmaone ishte prezente më të gjithë gamën e produkteve tona.